Laatste nieuws

IJsselbikes in kopgroep voor landelijke award

Onze lokale ondernemer IJsselbikes rijdt in de kopgroep om ‘Tweewielerwinkel van het Jaar 2023’ te worden. De fietsenwinkel aan de Oerdijk is door een vakjury genomineerd voor de tweede ronde. Daarin zijn nog 14 andere overgebleven tweewielerwinkels kanshebber om aan de finish een landelijke award van de website Tweewieler.nl te winnen.

SCHALKHAAR – De 15 genomineerde bedrijven, waaronder ook Riesewijk Exclusives en Roto Tweewielers uit Deventer, worden de komende weken uitgebreider door de onafhankelijke vakjury en externe specialisten gescreend. Verder krijgen ze bezoek van een mystery shopper.

,,Wij vinden het essentieel dat we luisteren naar de wens van de klant. Bij de verkoop, maar zeker ook in de werkplaats. Veel winkels gaan voor pracht en praal. Wij laten zien waar een klein bedrijf groot in kan zijn”, zegt Raymond Hulzinga van IJsselbikes trots.

Uit de genomineerden kiest de vakjury drie tot vijf finalisten. Deze gaan vervolgens door naar de finale, die op maandag 6 november a.s. wordt gehouden in het Atrium AFAS Theater in Leusden.

Meer info: tweewielerawards.nl

Deel via

Een gedachte aan “IJsselbikes in kopgroep voor landelijke award

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *