De vlag mag uit op vrijdag 10 april a.s.

SCHALKHAAR – Samen sterk, dat is waar vrijheid om draait. De vlag mag uit op de bevrijdingsdag van de stad Deventer en de omringende dorpen. De stad Deventer is op 10 april bevrijd, net als Schalkhaar. De dorpen Colmschate en Bathmen op 8 april, Lettele en Okkenbroek op 9 april en tot slot Diepenveen op 11 april.

Het coronavirus vraagt in deze onzekere tijd veel van ons land. Op het moment dat we stil staan bij het feit dat we 75 jaar in vrijheid leven, zijn we juist in onze vrijheid beperkt. Tegelijkertijd zien we saamhorigheid, letten we op elkaar, zorgen we voor elkaar en iedereen die op dit moment  zijn nek kan uitsteken, helpt mee.

Samen zijn we sterk, en dat is waar vrijheid om draait. Vrijwel alle activiteiten in Deventer en de omringende dorpen zijn afgelast of uitgesteld. Toch kunnen we stilstaan bij 75 jaar Vrijheid! Hang daarom op de lokale bevrijdingsdag de vlag uit! Doe jij op vrijdag 10 april a.s. mee in Schalkhaar?

Vanuit de provincie en RTV oost wordt er een mooie actie aan gekoppeld, kijk daarvoor op de site: www.overijsselviertvrijheid.nl

Maak je een foto? Deel je foto met jouw vrijheidswens op Instagram of Twitter met #overijsselviertvrijheid. Zo vieren we samen, maar op afstand de vrijheid. Onder alle inzenders verloot RTV Oost elke dag toegangskaarten voor het Memory Vrijheidsmuseum in Nijverdal. De mooiste selfie met vrijheidswens wint een rondvlucht boven Overijssel zodat je het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren.

Deel via

Geef een reactie