Schalkse Vrouwen lossen samen ‘moord’ op

SCHALKHAAR – Het is al bijna een week geleden, zaterdag 5 oktober: de 10e editie van het Schalkse vrouwen-avondje uit in eigen dorp. De dames werden op de Halloween-avond bij De Lindeboom uitgenodigd om mee te helpen een ‘Schalkse moord’ op te lossen. In groepjes ging iedereen uitéén om door middel van verschillende opdrachten de vragen van de moord op te lossen.

En wat een goede speurders zaten er tussen de aanwezige Schakse Vrouwen! De meeste groepjes kwamen (heel dicht) bij de goede oplossing. Voor het winnende groepje was er een heerlijke borrelplank. Daarna volgde een loterij met fantastische prijzen, beschikbaar gesteld door onze lokale ondernemers en werd de avond traditiegetrouw afgesloten met een gezellige borrel.

De volgende editie van het avondje uit, die plaats vindt in het voorjaar van 2020, is een jubileumeditie. De Schalkse vrouwen bestaan dan 5 jaar! Reden voor een goed feest dachten wij zo. Binnenkort zullen Schalkse Vrouwen gaan nadenken over de invulling hiervan.

Houd de Facebookpagina van Schalkse Vrouwen in de gaten voor de verdere ontwikkelingen of meld je via e-mail aan voor de nieuwsbrief: schalksevrouwen@gmail.com.

Deel via

Geef een reactie