Goed gevoel voor danseressen SVS

Half maart was er voor het eerst sinds lange tijd weer een wedstrijd voor SVS Gymnastiek & Jazzdance, überhaupt een optreden voor publiek. En wat was het onwijs spannend! Twee groepen deden die dag mee aan de Oost-Nederlandse Kampioenschappen in Almelo.
 
SCHALKHAAR – In de ochtend was de eerste groep te zien. Zij deden mee in de categorie C16-19 jaar. Met knikkende knietjes, maar met veel zin begonnen de meiden aan de dans. Ze hebben het onwijs goed gedaan en dat in zo’n korte tijd. Maar ja, wat vond de jury? Super knap werd deze groep van SVS eerste van de zes deelnemende groepen in deze categorie! Trots! Dat geeft een goed gevoel, zo aan het begin van het seizoen.
 
In de middag was de oudste selectiegroep van SVS aan de beurt. Zij deden mee in de categorie .B0+. Ook zij gingen met wat zenuwen de vloer op. Ze hebben prachtig gedanst op het Nederlandstalige nummer “Laat me”. Met deze dans behaalden zij de vijfde plek.
 
Met nog een paar trainingen voor de boeg hebben de danseressen uit Schalkhaar veel zin in de volgende wedstrijd: zondagochtend 3 april a.s. zullen de voorrondes van het NK Jazz worden gehouden in Twello. Hier hopen beide groepen een plekje te behalen voor het NK Jazz a.s. juni in Ahoy Rotterdam.
 
Meer informatie over SVS Gymnastiek & Jazzdance vind je op hun website.
Deel via