Gezocht: enthousiaste dorpsgenoten voor Netwerk Schalkhaar

Heb jij hart voor Schalkhaar? En kun je initiatief nemen, organiseren en/of communiceren? Voor het Netwerk Schalkhaar zijn we voor verschillende functies op zoek naar enthousiaste, energieke aanpakkers. Jij wordt geroemd als knopendoorhakker, om je daadkracht, open houding of juist om je netwerkende kwaliteiten.

Netwerk Schalkhaar
De ontwikkeling van de Dorpsvisie Schalkhaar heeft het afgelopen jaar gezorgd voor nieuwe energie in het dorp. Om te zorgen dat de ambities in de dorpsvisie worden waargemaakt, wordt het Netwerk Schalkhaar opgericht. Dit netwerk vervangt het huidige Platform Schalkhaar en bestaat uit:

• een kerngroep met in ieder geval een voorzitter, secretaris, penningmeester en communicatiemedewerker. Deze groep is het centrale aanspreekpunt voor dorpsgenoten en instanties, waaronder de gemeente, en zorgt voor goede communicatie met het dorp;
• themagroepen voor wonen en groen, duurzaamheid, voorzieningen, bijzondere zorg en verkeer.

Kies je eigen rol
Voor zowel de kerngroep als de themagroepen zijn we op zoek naar mensen. Kies de rol waar jij blij van wordt. De kerngroep en themagroepen staan nauw in verbinding met andere organisaties en initiatieven in het dorp. Denk aan de ondernemersvereniging, nieuwsplatform InSchalkhaar.nl, de ontwikkelingen rondom het dorpshuis en de sporthal en grote evenementen.

Tijdsinvestering
De hoeveelheid tijd die jouw rol in het Netwerk Schalkhaar vraagt, is afhankelijk van de actualiteit van bepaalde thema’s. In de kerngroep zoeken we mensen die in ieder geval maandelijks overleggen en daarnaast een paar uur besteden aan uitvoerende zaken. De themagroepen bepalen zelf hoeveel tijd zij nodig hebben om te werken aan de betreffende ambities.

Sluit bij ons aan
Wil je je samen met andere enthousiaste Schalkhaarders inzetten voor het dorp? Wil je nieuwe contacten maken en dichtbij het vuur zitten? Of misschien wil je eerst nog wat meer info? Mail naar dorpsvisie@schalkhaar.net. Op 13 december a.s. geven we het Netwerk Schalkhaar verder vorm. Je bent om 20.00 uur van harte welkom in de Nicolaasschool.

Deel via

Geef een reactie