Gezellig VolleyFiesta in sporthal Schalkhaar

Er is weer volleybal in Schalkhaar! Voor leden en niet leden van SV Schalkhaar en voor liefhebbers van volleybal uit het dorp en de omgeving organiseert SV Schalkhaar op zaterdag 30 december 2023 een fantastisch VolleyFiesta in de sporthal.

SCHALKHAAR – Het VolleyFiesta is een gezellig volleybaltoernooi om dit jaar sportief af te sluiten. Op zaterdag 30 december a.s. van 14:00 uur tot 20:00 uur starten we in de sporthal aan de Garderegimentsweg de middag met het toernooi. De deelnemende teams bestaan uit minimaal zes spelers, waarvan twee dames in het veld moeten staan.

Recreatief volleybal of voor de geoefende volleyballer, iedereen kan zich inschrijven. Er is echter ruimte voor maximaal twaalf teams; dat betekent vol=vol. Na de wedstrijden duiken we met z’n allen de kantine in voor een gezellige borrel. Het belooft een gezellige middag te worden, dus geef je team snel op, voor woensdag 20 december a.s.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar Jscheune4801@student.landstede.nl. Vermeld je teamnaam en een mobiel nummer. Meer info: 06-39649954. Doe gezellig mee, dan sluiten we 2023 gezellig en sportief af!

Deel via

Geef een reactie