Eleos neemt activiteiten failliet AhinoamSorgh over

Eleos, specialist in christelijke ggz, neemt in Schalkhaar de activiteiten van het failliete AhinoamSorgh over. Hierdoor is continuïteit van begeleiding van de bewoners van de locatie in het voormalige gemeentehuis aan de Kon. Wilhelminalaan geborgd. Ahinoam wordt toegevoegd aan de al bestaande woonvormen van Eleos.  

SCHALKHAAR – Een aantal medewerkers van Sorgh stapt over naar Eleos. Zij ontvingen van Eleos het aanbod om in dienst te komen van Eleos. ,,Wij zijn blij met deze nieuwe collega’s. Samen met deze nieuwe collega’s willen wij als Eleos onze zorg in Oost Nederland (Apeldoorn/Deventer) verder uitbouwen. Deze regio was een witte vlek op de christelijke zorgkaart en op deze manier willen wij zorgen dat christelijke ggz voor iedereen bereikbaar is”, zegt Abwin Luteijn, bestuurder van Eleos.

Eleos is specialist in christelijke ggz en biedt begeleiding en behandeling aan mensen met psychische problematiek. Vanuit het christelijk geloof wordt er met hen en hun netwerk gewerkt aan hoop en herstel van het gewone leven. Of Eleos ook de activiteiten in de Kringloopwinkel Schalkwaar aan de Pastoorsdijk gaat voortzetten, is nog niet beslist. De prioriteit lag volgens een woordvoerder bij het borgen van opvang en begeleiding van de gedupeerde bewoners.

Meer informatie daarover vindt u op www.eleos.nl/ahinoam.

Deel via

Geef een reactie