Laatste nieuws

SV Schalkhaar door in bekercompetitie

SCHALKHAAR – Gistermiddag stond voor de voetballers van het eerste elftal van SV Schalkhaar de laatste poulewedstrijd in de beker op het programma. Het team van hoofdtrainer Marcel Geestman kwam in actie tegen zaterdag eersteklasser SVI uit Ittersum (Zwolle Zuid).

De Schalkhaarse voetballers hadden aan een gelijkspel voldoende om verder te bekeren. Tien minuten voor het einde van de speeltijd verdween een schot van Jason Westerkamp op een fantastische wijze in de kruising, volledig onhoudbaar voor de Zwolse keeper en daarmee tekende SV Schalkhaar voor de felbegeerde en dik verdiende gelijkmaker.

De laatste tien minuten op sportpark De Horsterhoek kwam de thuisploeg niet meer in de problemen en eindige de wedstrijd in een verdienstelijk gelijkspel (1-1). Voor SV Schalkhaar voldoende om tweede te worden in de bekerpoule en door te mogen naar de volgende ronde van de bekercompetitie.

Volgende week, zondag 22 september a.s., start SV Schalkhaar 1 de competitie uit tegen SDC ‘12 in Denekamp.

'Schot op fantastische wijze in kruising: 1-1'