Laatste nieuws

Drankjes bij paasvuur in 100% recyclebare bekers

Sinds 1 januari jl. is het verplicht voor evenementen een recycle systeem in te voeren voor gebruikte plastic bekers’, laat Xeno Obdeijn, namens de organisatie, weten. ‘Vanaf dit jaar hanteren wij bij ons paasvuur ook dit systeem.’ Bij de bar in de feesttent en bij de buitenbars worden vanavond alle drankjes geschonken in PET360 glazen.

SCHALKHAAR – Deze PET360 glazen zijn stevig en hebben een prettige drinkrand. Ze zijn geproduceerd van 100% post-consumer gerecyclede PET (rPET) en ideaal voor consumpties op festivals en andere evenementen waar duurzaamheid een belangrijk thema is. Na gebruik worden ze ingezameld voor recycling (nieuwe glazen). Dat geeft een goed gevoel!

‘Een drankje kost vanavond 3 euro’, vertelt Xeno. ‘En een beker 50 cent. Als je een drankje bestelt, betaal je het drankje én de beker. Als je vier drankjes bestelt, betaal je vier drankjes en vier bekers. Lever je bij het bestellen van een drankje een lege beker in, dan betaal je alleen voor het drankje. Lege bekers worden ingenomen en in aparte recycletonnen achter de bar gegooid.’

Net als vorig jaar kan je je bestellingen eenvoudig, veilig en snel met pinpas, smartphone of smartwatch via één van de pinterminals afrekenen bij de bar. Meer info over het Paasvuur Schalkhaar, vanavond vanaf 19.00 uur vind je via DEZE LINK.

Deel via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *