Dorpsgenoot Bram (15) met ‘Ambelt naar de Alpe’

Onze dorpsgenoot Bram Veldhorst, 15 jaar, doet mee met het project van zijn school ‘Ambelt naar de Alpe’ en zoekt daarvoor sponsoren. Scan onderstaande QR-code of klik HIER en doneer aan het project en de Stichting WensAmbulance Oost-Nederland.

SCHALKHAAR – Veel leerlingen van het speciaal onderwijs hebben niet de mogelijkheden om te trainen of te sporten bij een vereniging en ook niet de middelen om op vakantie te gaan. Door dit project maken ze deelnemen aan een sport en een reis naar het buitenland toch mogelijk.

Door het volgen van intensieve trainingen en, uiteindelijk: het beklimmen van Alpe d’Huez zullen de leerlingen zich ontwikkelen en positiever en met meer zelfvertrouwen naar zichzelf kijken.

De leerlingen zijn verantwoordelijk voor het werven van sponsors voor het goede doel dat aan het project is gekoppeld. In de loop der jaren hebben de leerlingen van de Ambelt al meer dan
60.000 euro ingezameld voor verschillende goede doelen. De goede doelen voor 2024 zijn WensAmbulance Oost-Nederland en het project ‘Ambelt naar de Alpe’.

Met uw bijdrage aan onze jonge dorpsgenoot sponsort u zowel het project als het goede doel. De leerlingen en het goede doel zijn u enorm dankbaar voor uw bijdrage. Alle vormen van sponsoring voor het project zelf zijn natuurlijk ook welkom!

Voor meer informatie hierover: alp@ambelt.nl

Deel via

Geef een reactie