Dorpsfeest SchalkhaarLife! op zondag 23 mei 2021

Geen feestje in Schalkhaar eind mei? Dat kan toch niet! Natuurlijk heeft de organisatie van het jaarlijkse dorpsfeest na het grote succes van SchalkhaarLife!Online in 2020 ook dit jaar weer wat bedacht! Zondag 23 mei 2021 vieren we in Schalkhaar KleintjeSchalkhaarLife!

SCHALKHAAR – In de ochtend zal de senioren en trouwe deelnemers aan de tourtocht een kleine verrassing worden gebracht. In de middag worden kinderen van groep 0, 1 en 2 uitgedaagd om een prachtige stoepkrijttekening te maken! Op sociale media en de website schalkhaarlife.nl wordt een telefoonnummer gedeeld waar een foto van de stoeptekening naartoe kan worden geappt. De makers van de mooiste tekeningen worden rond 19.00 uur door de razende reporters en mascotte van Schalkhaar Life! verrast met een prijs!

Om 19.00 uur start de muziekbingo voor alle kinderen van de basisschool. De bingokaarten zijn te vinden in de feestzakjes die op de scholen zijn uitgedeeld. De bingo wordt natuurlijk gepresenteerd door onze altijd enthousiaste dorpsgenoot Robin Klein Hofmeijer! Dat wordt een feestje!

Om 20.30 uur zal de grote online feestavond beginnen, waarbij twee bekende bands zullen spelen: Big O and the Bottoms en Livin’ Room! Twee bands die iedereen al wel kent van eerdere optredens tijdens SchalkhaarLife! Zij gaan er met lokale muzikale talenten uit Schalkhaar een groot feest van maken! De hele avond zal vakkundig aan elkaar worden gepraat en gedraaid door DJ Nils!

Net als vorig jaar zullen ook dit jaar de Razende Reporters weer door het dorp rijden om op dezelfde avond nog de gewonnen prijzen uit te reiken aan de gelukkige winnaars! Want prijzen zijn er te winnen! De kids kunnen ze winnen tijdens de muziekbingo. De volwassenen kunnen ze winnen door mee te doen met de KleintjeSchalkhaarLife!QuizMetBands.

Let goed op tijdens de show, de vragen worden onder andere door de bands gesteld! Ook staan er bonusvragen in het antwoordenformulier. De antwoorden kunnen ingevuld worden in de volgende antwoordformulieren (deze worden zondag 23 mei rond 19.00 uur actief):

o Link ronde 1: Ronde 1
o Link ronde 2: Ronde 2

Vul alle gegevens in, zo kan de organisatie je vinden om een eventuele prijs uit te reiken! Tijdens de show komt een klok in beeld, lever je antwoorden op tijd in. Wie weet wordt je zondagavond 23 mei verrasst met een mooie prijs! En er zijn die avond nog meer prijzen te winnen, dus laat je verrassen!

KleintjeSchalkhaarLife! 2021 is zondagavond via onderstaande live-stream te volgen! Wij hebben er zin in!

Deel via

Geef een reactie