Briljant: Adri en Hennie 65 jaar getrouwd!

Wauw! Onze dorpsgenoten Adri van Beek (87) en Hennie van Beek-Brugman (88) zijn vandaag 65 jaar (!) getrouwd. Burgemeester Ron König verraste het ‘briljanten’ huwelijkspaar uit Schalkhaar vanmiddag met een bezoek, een persoonlijke felicitatie en een prachtige bos bloemen.

SCHALKHAAR – Korte tijd nadat Adri met de VUT was gegaan, verhuisde het sympathieke stel in 1998 vanuit Deventer naar hun fijne woning aan Klein Wielens, waar ze inmiddels al bijna 25 jaar naar tevredenheid in alle rust en gemoedelijkheid van ons dorp genieten van hun ‘oude dag’.

Adri en Hennie hebben twee kinderen, zoon Erik (1959) en dochter Agnes (1963). In 1989 werden ze voor het eerst opa en oma en inmiddels mogen ze zichzelf zelfs overgrootouders noemen. In het werkzame leven zorgde Hennie als moeder voor het huishouden en de opvang en verzorging van de kinderen én werkte ze enkele middagen als schoolschoonmaakster.

Vader Adri werkte lange tijd bij de Fittingfabriek in Deventer (nu Nefit/Bosch) en vanaf 1962 tot aan zijn vervroegde uittreding (VUT) in 1996 ruim 30 jaar lang als postbode bij de PTT (nu Post.nl).

Samen met familie en bekenden vierden Adri en Hennie hun ‘briljanten’ huwelijk gisteravond met een koud en warm buffet bij Zalencentrum De Lindeboom in Schalkhaar. Wij feliciteren het jubilerende echtpaar en wensen Adri en Hennie nog jarenlang enorm veel gezondheid en geluk!

Deel via

Geef een reactie