Bras-Koer: op klompen of in pak, iedereen is welkom!

De zomer vibes wachten op jou op het terras van Bras-Koer aan de Bathmenseweg/Oerdijk in Lettele! Of je nu wilt genieten van een heerlijke lunch, een sfeervol diner of ontspannen wilt borrelen: bij ons bent u aan het juiste adres! Een enthousiast promotieteam van Bras-Koer heeft vandaag in ons dorp huis-aan-huis flyers verspreid om inwoners van Schalkhaar te attenderen op deze bijzondere locatie op fietsafstand.

SCHALKHAAR – Vanaf 1 juni jl. hanteert Bras-Koer nieuwe openingstijden. Op woensdag kunt u al vanaf 11:30 uur bij ons terecht om te genieten van het mooie weer. We sluiten om 16:30 uur. Tijdens deze dag verwelkomen we u graag voor lunch, een heerlijke bak koffie of een borrel. En er is meer goed nieuws: vanaf nu zijn wij ook op maandag eerder geopend! Vanaf 11:30 staan de deuren open. We kijken ernaar uit om u te ontvangen!

VrijMiBo
Laat op vrijdagen de werkweek achter je en sluit vanaf 16:30 uur aan bij de gezelligste VrijMiBo! Heerlijke drankjes, hapjes en gezelligheid. Iedereen die zin heeft in een borrel is welkom bij Bras-Koer. Kledingvoorschriften; rechtstreeks uit het werk. Op klompen of in pak, iedereen is welkom! De VrijMiBo is elke laatste vrijdag van de maand. De eerstvolgende editie is vrijdag 28 juni!

Wij hebben plekjes in de stralende zon, maar ook in de schaduw onder onze tent. Laat de zon maar komen! Ontdek ook de wandel- en fietsroutes in de omgeving, geniet elke laatste donderdag van de maand van een 8-gangen sushi experience, in samenwerking met Central Kitchen.

Italian Night
Op donderdag 18 juli en 12 september organiseren we een Italian Night met een heerlijke pizza proeverij op ons gezellige terras! Geniet van live cooking door Pizza Classico (Max Ruiter en Raymond Borghoff). Onze sushi experience vindt plaats naast onze kaart. Dus als je tafelgenoten niet zo van sushi houden, kunnen zij gewoon a la carte bestellen.

Zondag 16 juni a.s. is het tijd om je vader extra in het zonnetje te zetten, want het is Vaderdag! Bij ons kun je genieten van een speciale avond met heerlijke spareribs, naast ons reguliere menu. Vanaf vrijdag 21 juni a.s. hebben we weer heerlijke verse mosselen naast ons reguliere menu. Onze mosselen worden bereid met een scheutje witte wijn en geserveerd met huisgemaakte aioli. ­

Kom langs bij Bras-Koer aan de Bathmenseweg/Oerdijk in Lettele en proef de smaak van de zomer! Op fietsafstand van Schalkhaar! Reserveren en meer informatie over alle mogelijkheden, faciliteiten, activiteiten en muziekoptredens vind je op onze website www.bras-koer.nl.

Deel via