‘Blijf thuis’-foto voor inwoners van Schalkhaar

SCHALKHAAR – Het Coronavirus zorgt voor ons allen voor een onzekere tijd. We leven grotendeels thuis en houden van iedereen tenminste 1,5 meter afstand. We missen onze familie en vrienden en kunnen niet even op bezoek. Sommigen zijn zelfs eenzaam. Daarom biedt onze dorpsgenoot Cherish Verhulst inwoners van Schalkhaar gratis ‘Blijf thuis’-foto’s aan.

,,Het is zeker geen leuke tijd, maar wel een bijzondere tijd die we ons in de lengte der jaren zullen herinneren en waar later nog vaak over zal worden gesproken”, zegt Cherish. ,,Jij bent thuis en ik kom mooie foto’s maken, als herinnering aan deze periode. Ik blijf buiten, uiteraard op minimaal 1,5 meter afstand en maak zo foto’s van mensen door het raam, in de voordeur of in de tuin.” Normaliter gaat ze voor een mooie fotoshoot naar een mooie locatie, maar: ,,Geloof me, dit is eigenlijk net zo mooi!”

Of je nu al op leeftijd of nog jong bent, zwanger, net een baby hebt gekregen, een verjaardag viert, graag je kinderen op de foto wil laten zetten, met je liefde of je gezin op de foto wil of op bezoek gaat bij opa of oma en een waardevolle herinnering wil van jullie bezoek aan het raam; het kan allemaal! ,,Mijn doel met deze actie is om iets positiefs bij te dragen en mensen een lach op hun gezicht te geven. En natuurlijk een blijvende herinnering aan hoe het nu is.”

In Schalkhaar komt Cherish gratis een foto achter glas en in de voordeur maken, zolang de maatregelen nog gelden. De foto’s levert ze daarna via de mail aan. Voor meer informatie of als je jezelf of iemand anders (misschien wel als superleuke verrassing) op wilt geven dan kun je mailen naar: fotografie@moments2cherish.nl of een appje sturen naar: 06-41094208.

Deel via

Geef een reactie