Belangrijke wedstrijd voor voetballers SV Schalkhaar

Waar de meeste voetballers de zomerstop zijn ingegaan, breken voor de voetballers van ‘ons’ SV Schalkhaar belangrijke weken aan. Na een zware competitie in de tweede klasse J, met tegenstanders uit de omgeving Nijmegen en de Betuwe, moet het team van trainer Martijn de Haas en assistent-trainer Jacob Ensing via de nacompetitie nog behoorlijk aan de bak. Vanmiddag om 14.00 uur wordt in de nacompetitie aangetreden tegen Jonge Kracht.

SCHALKHAAR – Door het spelen van één of mogelijk twee nacompetitiewedstrijden zal SV Schalkhaar er alles aan doen om ook komend seizoen in de tweede klasse actief te zijn. Met maar liefst 33 punten uit 24 wedstrijden kwam het in de reguliere competitie een punt tekort! Met name door het vele aantal gelijke spelen kwam SV Schalkhaar in de problemen, waarbij het dit jaar het nadeel heeft van de versterkte degradatieregeling.

Op zondag 9 juni (aanvang 14.00 uur) speelt SV Schalkhaar op de Horsterhoek een beslissende thuiswedstrijd tegen Jonge Kracht uit Huissen (vlak bij Arnhem). Komt allen! De toegang is gratis! De winnaar speelt op zondag 16 juni de finale op neutraal terrein tegen de winnaar van de wedstrijd Robur et Velocitas tegen VV Vorden.

Deel via