Avond met More Life staat bol van nostalgie

Zaterdagavond 14 mei a.s. treedt de Schalkhaarse band More Life op in zaal De Groot in De Vecht. Het gaat hier om het in maart 2020 – vanwege corona – uitgestelde optreden. De kaartverkoop daarvoor was destijds net gestart. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig voor deze avond.

Eind jaren ’60 en begin jaren ’70 trad More Life veelvuldig op bij Jan de Groot in De Vecht. Veelal voor een uitverkocht huis bij de door de Jeugdraad De Vecht of V en L georganiseerde dansavonden. Wie herinnert zich niet Mony Mony van Tommy James en de Shondells, Gloria van Them of Smoke on the water van Deep Purple?

Zaterdagavond 14 mei a.s. doet de Schalkhaarse band het dus allemaal nog eens dunnetjes over en worden de hits uit die tijd opnieuw tot leven gebracht. Meezingen met One way wind of Let’s dance van The Cats, Have you ever seen the rain van Creedance Clearwater Revival, Born to be wild van Steppenwolf of She’s a rainbow van The Rolling Stones, het kan allemaal op deze avond die bol zal staan van de nostalgie.

Speciale aandacht zal er zijn voor kasteleinszoon Senn de Groot (13 jaar) die bij enkele nummers van de band achter het drumstel zal plaatsnemen.

Kaarten voor deze avond gaan voor € 7,50 bij zaal de Groot in de voorverkoop vanaf zaterdag 16 april om 10.00 uur. Kaarten zijn t.z.t. tevens verkrijgbaar bij boekhandel Oonk in Twello en Giftshop Odile in Schalkhaar.

Deel via