Angst voor crash op ‘racecircuit Wijtenhorst’

Bewoners van de wijk Wijtenhorst ervaren door de werkzaamheden aan de Oerdijk en de bijbehorende omleiding veel overlast van snel rijdend verkeer door hun straten. Onder meer op de Voorhorsterweg, de hoofdstraat van het ‘racecircuit Wijtenhorst’, heerst angst voor een crash.

SCHALKHAAR – Volgens een wijkbewoner is er contact met de gemeente, de wijkagent is op de hoogte en er zou bovendien een actie op handen zijn met snelheidsstickers en spandoeken. ,,Gisteren is een aanrijding nog maar net uitgebleven”, huivert één van de bewoners. ,,Maar hoe lang duurt het totdat er wel een ongeluk plaats vindt?”

Bewoners van de wijk Wijtenhorst doen een dringend verzoek aan iedereen die door de wijk rijdt: matig je snelheid en denk aan de kinderen, zij spelen er ook!”

Een gedachte aan “Angst voor crash op ‘racecircuit Wijtenhorst’

  1. Mireille

    Hoe bijzonder is het dat bewoners uit wijk de wijtenhorst met de auto via Deventer bij de winkels in Schalkhaar kan komen. Mss zouden er meer ontsluitingswegen moeten komen. Ipv bloemkool wijken. Hoe meer opties bewoners hebben hoe minder overlast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *